Hesteeierens håndbok i naturlig hovrøkt

barfot-alternativet til tradisjonell skoing

av (forfatter) og Jaime Jackson (illustratør).

Lynne 2004 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

aneasconas eksemplar av Hesteeierens håndbok i naturlig hovrøkt - barfot-alternativet til tradisjonell skoing

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Faglitteratur: Hest

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder fotografier, tekniske tegninger og intervjuer med hesteeiere og profesjonelle naturlige hovrøktere i hele U.S.A. Den består av 17 kapitler, en seksjon med problemløsning for å hjelpe både amatører og profesjonelle, og en stor seksjon med ressurser for å hjelpe til å finne riktig verktøy og utstyr for å gå over til naturlig hovpleie.

Omtale fra forlaget




Dette er den nye, utvidede utgaven av Jaime Jacksons originale bok og klassiske arbeid om naturlig hovrøkt. Fylt med hundrevis av spennende fotografier, tekniske tegninger og intervjuer med hesteeiere og profesjonelle naturlige hovrøktere i hele U.S.A., er denne boken et av de mest omfattende verk som er laget om naturlig beskjæring og høytytende barfothester. Jackson inviterer hesteeiere, hovslagere og veterinærer fra alle grener av hestesport og typer hestehold til å lære mer om denne nye utviklingen i hesteverdenen; ekte naturlig hovrøkt basert på den perfekte modellen for hovstell . nemlig villhestens hov. Hvis du vil ha en frisk og uhalt hest som lever lenge, er full av liv, og som har de flotteste høver de fleste av oss bare kan drømme om, så bli med på den største opplevelsen du noen gang har hatt innen hovpleie. Boken består av hele 17 kapitler, en seksjon med problemløsing for å hjelpe både amatører og profesjonelle, og en stor og nyttig seksjon med ressurser for å hjelpe deg eller din hovrøkter til å finne riktig verktøy og utstyr for å gå over til naturlig hovpleie. Her er noe av det du kan se fram til i denne boken: .Å ha en barfot hest . hvorfor og hvordan .Villhestens hov som modell . hva innebærer det og hvordan bruker vi den . Retningslinjer for beskjæring . utfyllende trinn-for-trinn beskrivelser . Å løse halthetsproblemer gjennom naturlig heling . Verktøy og utstyr .Problemløsing .Ressurser


Bokdetaljer

Forlag Lynne

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788292483022

EAN 9788292483022

Språk Bokmål

Sider 292

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket