Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken bygger på oppskrifter som Sogn og Fjordane Bondekvinnelag har samlet inn. Her er 340 oppskrifter fra alle de 26 kommunene i fylket. Oppskriftene er delt inn etter råvarer. Denne boken er en revidert utgave basert på de to foregående bøkene om Fjordamat fra 1999 og 2002: "Fjordamat - kokeboka for Sogn og Fjordane" og "Alle tiders Fjordamat - til høgtider og merkedagar". Har kilder og register.
Omtale fra forlaget
FJORDAMAT - kokeboka for alle med interesse for mat og matskikkar på Vestlandet. Boka er spekka med over 340 oppskrifter, samla inn av Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag. Du får også eit godt innblikk i matarven frå denne delen av landet. I FJORDAMAT har vi plukka det beste frå dei to tidlegare fjordamat-bøkene, som er blant våre største suksessar. Stor etterspurnad gjer at vi no kjem med ei heilt ny bok til glede for mat- og kulturentusiastar i heile landet. Boka er rikt illustrert med over 270 foto. Kari Støfringsdal og Åse Kongsvik tek deg med på ei kulinarisk reise i vest.
Forlag Selja forlag
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788291722917
EAN 9788291722917
Omtalt sted Sogn og Fjordane
Språk Nynorsk
Sider 264
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket