Aldri mer stress

en brukerhåndbok for stressrammede, deres pårørende og behandlere

av (forfatter).

Commentum 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Vegard Nordin Løvås eksemplar av Aldri mer stress - en brukerhåndbok for stressrammede, deres pårørende og behandlere

Lesetilstand

Begynte på denne, men avbrøt

Hylle

Diverse fag.

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren gir i denne boka enkle råd om hvordan man kan kan komme seg over en stressreaksjon, og hvordan man kan forebygge stress.

Omtale fra forlaget

Stress kan være livsfarlig. Det er viktig å lytte til kroppens signaler om overbelastning. Psykolog Birgitte Hultberg gir i boken "Aldri mer stress" enkle og effektive råd til hvordan man kan komme seg over en stressreaksjon, og hvordan man ved å innarbeide nye vaner kan forebygge stress resten av livet.

Bokdetaljer

Forlag Commentum

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788282330275

EAN 9788282330275

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Jeg har lest en god del bøker om stress og utbrenthet, og dette er helt klart den beste hittil. Den er et funn som både stressrammede selv, behandlerne deres og andre i faresonen bør lese!

Birgitte Hultberg har innsett at stressrammede ikke orker å lese side opp og side ned om tilstanden og behandlingen. Hun skriver derfor kort og direkte og meget godt beskrevet. - Litt om hva stress er og gjør, og mest om hvordan det kan behandles. Denne boka kan leses ut på et par timer, og den er god å slå opp i senere for å få tips til hvordan behandlingen bør være i forskjellige stadier av utbrentheten/stresset. Forfatteren inkluderer blant annet behandlingspraksis og teori som jeg vet at blir benyttet på distriktspsykiatriske institusjoner, oppmerksomt nærvær/mindfulness (uten å bli filosofisk rundt det) og et triks brukt av mange coacher for å gjøre gode prioriteringer i hverdagen. Denne boka sammenfatter alt det som faktisk fungerer, og som jeg selv har lært via behandlere, bøker, vitenskapelige artikler, studier og egen erfaring.

Denne boka vil sannsynligvis også passe godt for de fleste, selv om stress og utbrenthet kan arte seg veldig forskjellig fra person til person og fra tid til annen. Hultberg har nemlig delt behandlingen opp i faser, og man kan følge behandlingsforløpet fra det stadiet som man kjenner seg mest igjen i - fra fullstendig utslitt og sengeliggende, til lettere stresset i perioder.

Denne anbefales til alle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et opplegg som påstår at for å bli frisk må du være sykemeldt i ukesvis og sitte og se i veggen? Jaha. Jeg sliter med stress, men jeg vil heller gnage av meg armen enn å følge dette opplegget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket