Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka omtaler brød før og nå og gir en innføring i de viktigste teknikkene, før den presenterer 50 brødoppskrifter fra hele verden der hovedvekten er lagt på næringsrike brød, skapt for daglig forbruk. Har kildeliste og register.
Omtale fra forlaget
Boka omtaler brød før og nå og gir en innføring i de viktigste teknikkene, før den presenterer 50 brødoppskrifter fra hele verden der hovedvekten er lagt på næringsrike brød, skapt for daglig forbruk. Har kildeliste og register.
Forlag Aventura
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788258812354
EAN 9788258812354
Språk Bokmål
Sider 120
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket