Helserevolusjonen

12-ukersprogrammet

få bedre helse, styrke og glød

en praktisk inspirerende guide til en antiinflammatorisk livsstil

av (forfatter), Rita Catolino (forfatter), Arabella Harfouche (illustratør), Peter Carlsson (foto) og Lisbeth Kristoffersen (oversetter).

Bonnier norsk forlag 2022 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Kjerstis eksemplar av Helserevolusjonen - 12-ukersprogrammet

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Bøker i nyere tid

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

For styrke, helse og glød. En praktisk og inspirerende guide til en antiinflammatorisk livsstil! Helserevolusjonen har solgt over 10 000 eks totalt. Veldig mange har et forhold til denne merkevaren og liker Borelius' stil. Her er konkrete programmer med oppskrifter og planer som lett kan følges av den enkelte. Grunnboken Helserevolusjonen var en stor suksess da den kom i 2019. Nå kommer arbeidsboken -- en grundig og gjennomførbar trinn-for-trinn-innføring som gjør at du kan legge ut på din beste helsereise. Boken inneholder et komplett program som går over 12 uker. Her finner du den beste dietten for ny energi og glød, effektive bevegelser og trening som gi deg overskudd og hvilemetoder for ro og anti-stress. Innholdet representerer det nyeste innen forskning på hvert sitt felt. Underveis deler forfatterne sine egne opp- og nedturer, og gir nyttige råd for å gjennomføre det du har bestemt deg for - også på dårlige dager. Det er alltid mulig å starte på nytt. Grip sjansen og snu tilværelsen din i en positiv retning både mentalt og fysisk!

Omtale fra forlaget

For styrke, helse og glød.

En praktisk og inspirerende guide til en antiinflammatorisk livsstil!

Helserevolusjonen har solgt over 10 000 eks totalt. Veldig mange har et forhold til denne merkevaren og liker Borelius' stil. Her er konkrete programmer med oppskrifter og planer som lett kan følges av den enkelte.

Grunnboken Helserevolusjonen var en stor suksess da den kom i 2019. Nå kommer arbeidsboken -- en grundig og gjennomførbar trinn-for-trinn-innføring som gjør at du kan legge ut på din beste helsereise. Boken inneholder et komplett program som går over 12 uker. Her finner du den beste dietten for ny energi og glød, effektive bevegelser og trening som gi deg overskudd og hvilemetoder for ro og anti-stress. Innholdet representerer det nyeste innen forskning på hvert sitt felt. Underveis deler forfatterne sine egne opp- og nedturer, og gir nyttige råd for å gjennomføre det du har bestemt deg for - også på dårlige dager. Det er alltid mulig å starte på nytt. Grip sjansen og snu tilværelsen din i en positiv retning både mentalt og fysisk!

Sagt om Helserevolusjonen: «Hatten av for denne boken ... Jeg er med på revolusjonen!» Hilde Østby, Aftenposten

Bokdetaljer

Forlag Bonnier norsk forlag

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788234705250

EAN 9788234705250

Språk Bokmål

Sider 271

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket