Økonomi på 30 sekunder

de 50 mest tankevekkende økonomiske teoriene, alle forklart på et halvt minutt

av (redaktør), Adam Fishwick (forfatter), Katie Huston (forfatter), Christakis Georgiou (forfatter), Aurélie Maréchal (forfatter), Ivan Hissey (illustratør) og Ann Høydalsnes (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

John Larsens eksemplar av Økonomi på 30 sekunder - de 50 mest tankevekkende økonomiske teoriene, alle forklart på et halvt minutt

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Penger

Lesedato

2021

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Keynesiansk okonomi, fri markedskapitalisme, monetarisme, spillteori og den usynlige hand? Klart du vet hva alt dette betyr. Det vil si, du har helt sikkert hort om det. Men vet du nok om disse okonomiske teoriene til at du kan delta i en diskusjon rundt middagsbordet eller briljere med okonomikunnskapene dine ved bardisken?
I Okonomi pa 30 sekunder presenteres de 50 viktigste okonomiske teoriene pa et halvt minutt, ved hjelp av kun to sider, 300 ord og ett bilde. Okonomi vil plutselig bli langt morsommere og gi mye mer mening, samtidig som du far stifte bekjentskap med grunnleggerne av moderne okonomi, som Adam Smith, David Ricardo og Alfred Marshall. Fra marxisme til merkantilisme, samt alt der imellom dette er det ultimate lynkurset i okonomisk teori.
Redaktor Donald Marron er gjesteprofessor ved Georgetown Public Policy Institute i Washington DC, der han underviser i offentlig finans og mikrookonomi. Han har hatt en vidtfavnende karriere som professor, konsulent og entreprenor, og i perioden fra 2002 til 2009 fungerte han i ulike seniorstillinger, som radgiver for Kongressen og Det hvite hus.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788241915017

EAN 9788241915017

Språk Bokmål

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket