Azure Bonds (Forgotten Realms)

av (forfatter) og Kate Novak (forfatter).

Wizards of the coast 1992 Mass Market Paperback

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Sjur Vaages eksemplar av Azure Bonds (Forgotten Realms)

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Fantasy

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Wizards of the coast

Utgivelsesår 1992

Format Mass Market Paperback

ISBN13 9780880386128

Språk Engelsk

Sider 380

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

En helt grei fantasy-bok. Dette er ikke akkurat Game of Thrones, men fin underholdning.

Dette er en helt standard rollespill-bok. Det vil si at en gruppe helter samler seg i et "party" og drar ut på eventyr (en quest) hvor de møter spennende folk og farlige fiender/monstre. Akkurat slik et Dungeons & Dragons spill foregår. Azure Bonds er en av de første Forgotten Realms bøkene og bærer litt preg av det. For å vise frem alt i D&D-rollespillene så er det presset inn ganske mye; heltene møter både drager, onde trollkvinner, udøde trollmenn, demoner og til og med en gud.

Handlingen sentrerer seg om sverdkvinnen Alias, som våkner med hukommelsestap og en merkelig tatovering med mystiske sigiler på armen. Hun slår seg sammen med den stumme øglemannen med det herlige navnet Dragonbait, en grønnsakshandler/trollmann ved navn Akabar og halflingen Olive Ruskettle som hevder hun er en barde selv om alle vet at det ikke finnes halfling-barder. Sammen drar de ut for å finne hemmeligheten bak tatoveringen.

Det er et ganske komplekst plott som ligger bak. Motivasjonen til skurkene for å gjøre det så komplisert er litt diffus, men man må bare ta boken som den eventyr-fortellingen den er og la seg rive med i moroa.

Jeg har ikke lest så mange bøker fra denne serien, kun de som Salvatore har skrevet (bøkene om mørkalven Drizzt og serien om presten Cadderly) pluss et par bøker av Ed Greenwood om trollmannen Elminster. Elminster gjør forresten en opptreden i denne boken også, det ga meg et lite kick. Kulere gamling er vanskelig å finne. Jo, jeg har forresten lest et par bøker av Douglas Niles, men de var jeg ikke så begeistret for. Problemet med slike store serier hvor mange forskjellige forfattere skriver er at kvaliteten på bøkene er så varierende. Jeg har stort sett vært heldig med de jeg har lest hittil og skal lese flere. Har kjøpt Spellfire av Ed Greenwood som ebok og skal prøve meg på den etter hvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket