Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer oppskrifter basert på norske mattradisjoner og norske råvarer, fra tradisjonell husmannskost til nyere retter. Samtidig får man et innblikk i hver enkelt landsdel og deres matkultur, i tillegg til et eget kapittel om norsk julemat. Med oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
En smak av Norge er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboken inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste at fantes. Langstrakt og vakkert, med dramatisk og variert natur har Norge noe å by på for enhver smak. Dette gjenspeiler seg i et bredt sortiment av råvarer, matkultur og opplevelser. Oppskriftene er varierte, de har ulike vanskelighetsgrader og skal kunne varieres slik at de passer til frokost, middag og kvelds, til hverdags og til fest. På sin vei rundt i Norge har forfatterne møtt mange ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, for sin regions matkultur og råvarer, og som har bidratt i denne boken med sine beste oppskrifter. Uten hjelp fra både dyktige hobbykokker og høyst profesjonelle utøvere, hadde denne boken aldri sett dagens lys.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788251626880
EAN 9788251626880
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 319
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket