Bli best i håndball

med Heidi Løke

av (forfatter) og Daniel Birkelund (forfatter).

Publicom 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.80 (5 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Sissis eksemplar av Bli best i håndball - med Heidi Løke

Lesetilstand

Ønsker meg denne.

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

I boka «Bli best i håndball» får du som spiller eller trener en innføring i alle håndballspillets elementer. Det tekniske og taktiske belyses. Egne kapitler om bakspilleren, linjespilleren, kantspilleren og målvakten gir deg en grundig innføring i hvilke krav som stilles til din rolle. Boka tar opp kostholdsveiledning og skadeforebygging, og gir råd for hvordan kondisjon, styrke, hurtighet og spenst kan utvikles. Gjennom en tilpasset øvelsesbank kan du få gode tips til hvordan du kan forbedre deg. Kast og forsvarsspill blir grundig gjennomgått, men om man er aldri så motivert, er det vanskelig å utvikle seg helt alene: da blir resten av laget og foreldrerollen viktig. Til slutt er det kanskje bare dette du lurer på: Hvorfor blir de beste best?

Bokdetaljer

Forlag Publicom

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788283040005

EAN 9788283040005

Omtalt person Heidi Løke

Språk Bokmål

Sider 279

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 1 0 0 0

Bokomtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg lest boken "bli best i håndball" jeg syntes dette var en fantastisk god bok. Jeg synes at boken var skrevet svært godt. Den passer for nesten alle årskull, men kanskje best for ungdommer. Denne boken er en selvbiografi skrevet av Heidi Løke og Daniel Birkelund. her skriver de litt om strategi og teknikker. dere spør andre gode håndballspillere om deres erfaringer som på side 82-87. dere spurte for eksempel Mikkel Hansen fra Danmark, Domagoj Duvnjak fra Kroatia, Anita Gorbicz fra Ungaren og Linn Jørum Sullan fra Norge. når dere snakker om styrketrening gir dere eksempler på hva som er viktig styrketrening for håndball generelt. de skriver og forteller mye om hver eneste plass på håndballbanen. det er noe jeg likte spesielt godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bli best i håndball med Heidi Løke

Anmeldt av Kaisa Waagan Kruse

I boken best i håndball handler om hvordan man skal bli en bedre håndballspiller. Boken har ba innhold med teknikk og taktikk, posisjonsspill, hurtighet, spenst og styrketrening. De skriver også om den mentale tiden, som kan utvikle deg som en god håndballspiller.

Jeg elsket denne boken! Jeg leste boken veldig fort, for jeg leste om noen som var nyttig for meg og noe jeg liker. Denne boken passer for alle som kan lese, håndballspillere som vill bli bedre eller trenere som vill lære mer

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker denne boken fordi det er en bra bok som viser hva som må til for å bli en god og proff håndballspiller. Siden den er skrevet av Heidi Løke får man flere forventninger til boken, og jeg mener den lever opp til forventningene. Du får innblikk i hvordan hun hadde det som barn, og hva hun måtte ofre for å komme dit hun er nå. Boken passer for håndballspillere og idrettsutøvere som vil bli best, og for ungdommer/voksene som er interessert i sport.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Faen ta skjebnen - roman" av John Green
Alle bokanbefalinger for dette verket