Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Forlag Simon & Schuster
Utgivelsesår 2015
Format Paperback
ISBN13 9781451624434
Språk Engelsk
Sider 496
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Dette var en innholdsrik redegjørelse for hvordan det mettede fettet fikk et slikt ufortjent dårlig rykte på seg. Nina Teicholtz går grundig inn i det historiske og det vitenskapelige materialet som dette synet springer ut fra. Hun viser bl.a. til svakhetene ved de epidemiologiske studiene som er blitt utført på området. Hun viser også hvordan et kosthold basert på hovedsakelig animalske produkter er det sunneste.
Hvis du har lest Gary Taubes akademiske og noe mer avanserte "Good Calories Bad Calories" så kan Teicholtz bok ses på som en mye mer lettlest alternativ som jeg fikk mye mer utbytte av. Boken gir et dypdykk i det historiske med Ancel Keys i spissen til de store hjertehelseorganisajonene og den bias og tvilholdelse på uholdbare forskningsresultater, når andre resultater viser det stikk motsatte. Denne må leses for å forstå hvordan alt dette utartet seg. Nina Teicholz gjør en grundig og god jobb med denne boken, selvom den kan bli litt i det lengste laget.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket