Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Bær og mennesker hører sammen. I en stresset tid gir det rekreasjon og fellesskapsopplevelse når hele familien drar på bærtur sammen. Forfatteren ønsker å formidle gleden, smaksopplevelsen og helsegevinsten som vi får fra bær. At bær er både sunt og godt, er en vedtatt sannhet. Nyere forskning bekrefter langt på vei at den tradisjonelle, folkelige bruken av bær mot en rekke sykdommer, ikke bare er overtro, men at viktige bestanddeler i bærene er virkestoffer som kan forebygge eller helbrede ulike sykdommer. I de siste årene er det sagt og skrevet mye om antioksidantenes gunstige innvirkning på helsen vår. Og skogsbærene er blant våre viktigstige antioksidantkilder.
I tillegg til grundig beskrivelse og store bilder av alle våre vanligste skogsbær og andre
ville bær, samt de vanligste bærtypene vi dyrker i hagen, tar boken for seg konserveringsmetoder, som sylting, safting og hermetisering. Oppskrifter på syltetøy og saft, kaker og desserter – og alt mulig annet godt vi kan lage bær, utgjør en stor del av boken.
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788202408732
EAN 9788202408732
Språk Bokmål
Sider 248
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket