Kors på halsen. Historier i utvalg

av (forfatter).

Unknown Binding

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

RandiAs eksemplar av Kors på halsen. Historier i utvalg

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Noveller

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Format Unknown Binding

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Skulle jeg med åpne øyne oppholde meg i nudistleiren mer enn ti sekunder, ville den eneste redning være at jeg stupte på hodet i sjøen, og bli der. Den hele tiden måtte jeg ligge med hele kroppen under vann. Jeg måtte krampaktig holde meg fast i tangen på bunnen, mens jeg med bare nesen over vann konverserte den unge smukke nakne fru Stenersen på fireogtyve år som satt dovent tilbakelent på svaberget over meg. Hele dagen måtte jeg ligge i bløt, mens hun, eller den søte frøken Stefansen på seksten, eller den inntagende fru Jespersen på fireogtredve, satt over meg og nød den varme solen og dinglet med tærne.
Man måtte være profesjonell froskemann i dykkerdrakt for å holde ut en dag med nudister. Glapp taket i tangen bare en gang, så jeg fløt opp, ville ordenspolitiet øyeblikkelig være over meg med et gisp og en båtshake.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men Moosi, døgenigten, dankdriveren, lystmorderen, dovenpeisen, denne tølper og seksualforbryter, katten uten moralsk ryggrad, - ham er alt tilgitt! "Mja", sier han hest og loddent, når han kommer inn i stuen fra et av sine vikingetokter, med et fett Casanova-smil i bakkenbartene.
Og min hustru og mine døtre slipper alt de har i hendene og løper ham kurrende i møte, de kneler for ham og nusser ham på nesen og kveler ham med ømhet, som det var Guds lille lam de tok til seg. De klør ham under buken og stønner av hengivelse: "Mosi-Mossi-Moozie...." Hankatten velter seg over på ryggen og spriker med bakbeina, det er så vidunderlig å bli kilt. Den hever et øyelokk og ser hemmelig på meg, som mann til mann, med et ravgult øye. Jeg svarer med blikket fra et isblått.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket