Half the World (Shattered Sea)

av (forfatter).

HarperVoyager 2015 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.80 (5 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Odas eksemplar av Half the World (Shattered Sea)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

2016

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag HarperVoyager

Utgivelsesår 2015

Format Hardcover

ISBN13 9780007550234

Språk Engelsk

Sider 496

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 1 0 0 0

Bokomtaler

Jeg fikk endelig tid til å lese bok to i Joe Abercrombies Shattered Sea-serie, Half the World. Hadde glemt hvor godt jeg likte verdenen Joe Abercrombie har skapt. Det var gøy å lese mer om denne viking-ish verdenen.

Bare så det er sagt: Joe Abercrombie har ikke noe å gjøre med klesmerket Abercrombie & Fitch. Han er en britisk fantasyforfatter som skriver mørk og dyster fantasy, han lager ikke klær. Du kan finne ham på Twitter under navnet @LordGrimdark.

Jeg likte veldig godt at det var to nye hovedpersoner. Thorn og Brand var interessante å lese om, og jeg likte veldig godt å se hvordan de reagerte på som skjedde. De var veldig forskjellige, og de virket virkelige. I tillegg hadde begge to god utvikling, og det er ikke alltid tilfellet. Så glad for at det var slik i Half the World. Tusen takk, Joe Abercrombie.

I tillegg var det veldig gøy å se igjen karakterene fra Half a King. Det var spennende å se hvordan det hadde gått med Yarvi, Rulf og Sumael, og jeg likte godt at de hadde stor plass i Half the World, selv om de ikke var hovedpersoner.

Det var én ting som var litt irriterende, og det var at Yarvi hele tiden ble beskrevet som "deep-cunning". Vær så snill, er det ikke noen annen måte å beskrive ham på? Det ble gjentatt litt for mange ganger, og Yarvi er så mye mer enn "deep-cunning". Ugh...

Historien var veldig spennende, og jeg ville hele tiden vite hva som kom til å skje. Jeg merket helt tydelig at det leder frem til krig i den siste boka, Half a War. Jeg gleder meg veldig til den kommer ut. Er veldig spent på hvordan Joe Abercrombie kommer til å runde av serien.

Joe Abercrombie har virkelig skjønt hvordan man skal skrive en romanse. Hurra!! Romansen i boka påvirket ikke plottet, og det var ikke det som drev historien fremover. Takk og lov. Jeg er så imponert. Det er mange forfattere som ikke får til dette, og spesielt de som skriver YA.

Jeg likte Half the World veldig godt. Min kopi av boka er nå litt klissete fordi jeg leste på stranda og har fått salt på den. Ugh... ekkelt. Jeg anbefaler Shattered Sea-serien.

Innlegget ble opprinnelig publisert på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Prince of Thorns" av Mark Lawrence
  • "Before they are hanged" av Joe Abercrombie
  • "Vindeltorn" av Tone Almhjell
  • "Vindens navn - kongedreperkrøniken: dag én" av Patrick Rothfuss
  • "Hobbiten, eller Fram og tilbake igjen" av J.R.R. Tolkien
Alle bokanbefalinger for dette verket