Sjelen

å forstå det viktigste ved et menneske

av (forfatter).

Skogen forlag 2020 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Lyrias eksemplar av Sjelen - å forstå det viktigste ved et menneske

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Light

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Har vi blitt lurt til å glemme vår sjel, den klare bevisstheten i oss ?
Det sunneste, klokeste og mest spennende i alle mennesker. Idealisten, tankeleseren, det synske, det evige ,selve meningen med livet.
Det spørsmålet stiller lege og psykiater Jan Karlseng i boken:" SJELEN, å forstå det viktigste ved et menneske.
Karlsengs virkelighetsoppfatning ble snudd på hodet. Legevitenskapen og psykologien kom til kort. Det fødte behovet for å finne en forklaring. Han ville tegne et større bilde av mennesket og virkeligheten.
Det var da ordet sjel dukket opp.. Et ord mange bruker i dagliglivet. Men hva er egentlig sjelen ? Hvor er den ? Omfavner den oss ? Og er det slik at jeg blir lurt til å tro at personligheten er meg ?

I boken får vi høre at vår sanser kun viser et filtrert og forenklet bilde av virkeligheten. Vi hører om hjerneforskeren som sier : at å forstå bevisstheten er det store svarte hullet i vår forståelse av oss selv. De leter også etter å forstå sjelen; den klareste av alle bevisstheter.

Resultatet av legens mangeårige undring ble boken om SJELEN. Og med boken ønsker han å utvide virkelighetsforståelsen vår og at vi forankrer en forståelse av sjelen i våre liv.
Denne boken er forfatterens personlige historie. En verdinøytral, naken historie om et utvidet syn på virkeligheten. Her inviteres du til å bli med på en reise inn i sjelens storslåtte landskap - og her kan du la deg inspirere til egen undring. Du kan lese om møter med de vise, opplyste ved Ganges bredder, om møter med Snåsamannen, om filosofer og forfattere
Kjøp denne spennende og oppløftende boken.
Det er som den klare bevisstheten; sjelen snakker til oss:
«Jeg lever bak det tynne sløret som 'sjefen over alle sjefer. Jeg er deg og omfavner deg. Jeg er den store utfordringen i forståelsen av mennesket. Jeg er noe helt annet enn din personlighet. Jeg er din indre veileder......."

Bokdetaljer

Forlag Skogen forlag

Utgivelsesår 2020

Format Heftet

ISBN13 9788230347393

EAN 9788230347393

Språk Bokmål

Sider 208

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket