Finnmarksmat

kosthold og matkultur i Finnmark gjennom tidene

av (forfatter), Knud Leem (illustratør) og Hans Lilienskiold (illustratør).

Trane forl. 2007 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Solgunn Sollis eksemplar av Finnmarksmat - kosthold og matkultur i Finnmark gjennom tidene

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fagbøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken beskriver ulike sider av Finnmarks matskikker og matkultur. Den viser også at maten og kampen om Finnmarks matressurser har hatt avgjørende betydning for Finnmarks historie helt siden 1300-tallet. Har oppskrifter, register og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Denne boken beskriver ulike sider av Finnmarks matskikker og matkultur. Den viser også at maten og kampen om Finnmarks matressurser har hatt avgjørende betydning for Finnmarks historie helt siden 1300-tallet. Har oppskrifter, register og litteraturliste.

Bokdetaljer

Forlag Trane forl.

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788292783061

EAN 9788292783061

Omtalt sted Finnmark

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket