2018
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
En kvinnes kamp for friheten Oslo/Hedmarken, april 1940 Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem – men når verdens mektigste hær invaderer Norge, havner hamarjenta Inger Marie og familien i begivenhetenes sentrum. De rømmer mot tryggheten, men møter et helvete, og tilværelsen snus på hodet. Lammet av frykt slåss Inger Marie for familien, for sitt eget liv, og for den besettende kjærligheten. Dramaet som følger river skorpen av gamle sår og bringer vonde familiehemmeligheter opp i dagen. Kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker. Men å gi opp ville være å svikte seg selv, og det er en umulig tanke for henne.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2017
Format Heftet
ISBN13 9788202504212
EAN 9788202504212
Serie Skyggespill (1)
Genre Romantikk Historisk litteratur
Omtalt tid 1939-1945
Språk Bokmål
Sider 253
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Er det en ting jeg ser frem til, så er det når det kommer ny serie fra en som har skrevet en knakanes bra en fra før av, og Eva Stensruds nye serie, Skyggespill, er inget unntak. Den innfrir forventningene allerede på side 19 - for en rå skildring av noe sterkt, mørkt og realistisk!
Inger Marie er sterk, og slåss med nebb og klør for å bli fri, hun er også smart og en kunstnersjel. Denne kampen drar meg rett inn, og jeg kjenner at jeg holder pusten mens jeg leser. Eva har fanget pulsen på kampene som foregikk under 2. verdenskrig, og ikke minst hva som skjedde i kulissene.
Jeg ser frem til å lese bok 2, og ikke minst til å dra på lansering den 5. januar. Dette blir garantert en bestselger!
Rune Kårstad-Hærnes er for meg en ny illustratør, og jeg liker det jeg ser. Flott design, og liker godt gråheten som preger illustrasjonen, den symboliserer hva krigen førte med seg.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketFrihet er ingen selvfølge, selv ikke i dag, det forteller historien oss.