Informasjon og samfunnskontakt

perspektiver og praksis

av (forfatter), Per Robstad (forfatter) og Sebastian Czuba (illustratør).

Fagbokforlaget 2004 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Kjetil Bjørnsruds eksemplar av Informasjon og samfunnskontakt - perspektiver og praksis

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

PR/kommunikasjon

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken tar for seg emnet rundt informasjons- og samfunnskontakt, organisasjoners kommunikasjon med omverden. Forfatterne tar for seg tre perspektiver som kan brukes for å forstå fagfeltet; systemteori, retorikk og kritisk teori. Forfatterne legger dessuten stor vekt på den samfunnsmessige betydningen av informasjon og samfunnskontakt. Hvert kapittel har oppsummering, øvingsoppgaver og litteraturliste. Med stikkordsregister.

Omtale fra forlaget

Denne boka handler om informasjon & samfunnskontakt, et fagfelt som tar for seg organisasjoners kommunikasjon med omgivelsene. Denne kommunikasjonen kan ikke bare være en enveisprosess - det vil alltid være møtende trafikk som organisasjoner må ta hensyn til. Boka tar for seg tre sentrale perspektiver som kan brukes for å forstå fagfeltet: systemteori, retorikk og kritisk teori. Den inneholder ingen enkel ABC for praktisk kommunikasjonsarbeid, men skal gjøre leseren bedre i stand til å identifisere, reflektere over og løse utfordringer knyttet til organisasjoners relasjoner til omverdenen. Forfatterne legger dessuten stor vekt på den samfunnsmessige betydningen av informasjon & samfunnskontakt. Et godt hode kan bringe deg svært langt innen yrket, uavhengig av din kjennskap til teoriene som presenteres i denne boka. Vi er imidlertid overbevist om at et godt hode kombinert med det tankegodset som presenteres her, kan bringe deg lenger. Øyvind Ihlen er forsker ved Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo, og jobber også ved Avdeling for økonomi, samfunnsfag og informatikk, Høgskolen i Hedmark. Ihlen har mange års undervisnings- og forskningserfaring innen informasjon & samfunnskontakt og har publisert i en rekke nasjonale og internasjonale fagtidsskrifter og antologier. Per Robstad arbeider som høgskolelektor og studieansvarlig for faget informasjon & samfunnskontakt ved Høgskolen i Hedmark, Avdeling for økonomi, samfunnsfag og informatikk. Robstad har mange års erfaring fra kommunikasjonsarbeid og rådgivningsvirksomhet. Blant annet har han jobbet med kommunikasjonskampanjer i den tredje verden og vært kommunikasjonsrådgiver i Statskonsult med spesielt ansvar for krisekommunikasjon.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788245002218

EAN 9788245002218

Språk Bokmål

Sider 242

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket