Jesu liv

av (illustratør).

Luther 1995 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Julie Stenseths eksemplar av Jesu liv

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Utvalgte evangelietekster illustrert av Rembrandt (1606-69) over en førtiårsperiode. I alt 88 arbeider er gjengitt, oljemaleriene i farger, etsningene i sort/hvitt. Alle viktige hendelser i Jesu liv er illustrert, med spesiell vekt på bebudelsen, hans fødsel og Den stille uke. Med referanser til hvert bilde og liste med bildehenvisninger.

Omtale fra forlaget

Utvalgte evangelietekster illustrert av Rembrandt (1606-69) over en førtiårsperiode. I alt 88 arbeider er gjengitt, oljemaleriene i farger, etsningene i sort/hvitt. Alle viktige hendelser i Jesu liv er illustrert, med spesiell vekt på bebudelsen, hans fødsel og Den stille uke. Med referanser til hvert bilde og liste med bildehenvisninger.

Bokdetaljer

Forlag Luther

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788253142869

EAN 9788253142869

Språk Bokmål

Sider 134

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

«Mester, denne kvinnen er grepet på fersk gjerning i ekteskapsbrudd. I loven har Moses påbudt at slike kvinner skal steines. Hva sier så du?» Dette sa de for å sette han på prøve, så de kunne få noe å anklage ham for.
Jesus bøyde seg ned og skrev på jorden med fingeren. Men da de fortsatte å spørre, rettet han seg opp og sa: «Den av dere som er uten synd, kan kaste den første steinen på henne.» så bøyde han seg ned igjen og skrev på jorden.
Da de hørte dette, gikk de bort, den ene etter den andre, de eldste først.Til slutt var Jesus igjen alene med kvinnen som stod der. Da rettet han seg opp og spurte: «kvinne, hvor er de? Har ingen fordømt deg?»
Hun svarte: «Nei, Herre, ingen.»
Da sa Jesus: «Heller ikke jeg fordømmer deg. Gå bort, og synd ikke mer fra nå av!»
(Joh 8,2-11)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men den andre ville rettferdiggjøre seg og spurte: «Hvem er så min neste?»
Jesus tok spørsmålet opp og sa: En mann gikk fra Jerusalem ned til Jeriko. Da falt han i hendene på røvere. De rev klærne av ham, skamslo ham og lot ham ligge der halvdød. Nå traff det seg slik at en prest kom samme vei; han så ham, men gikk rett forbi. Det samme gjorde en levitt; han kom, så mannen og gikk forbi. Men en samaritan som var på reise, kom også dit han lå; og da han fikk se ham, syntes han inderlig synd på ham. Han gikk bort til ham, helte olje og vin på sårene hans og forbandt dem, løftet ham opp på eselet sitt og tok ham med til et herberge og pleiet ham.
Neste morgen tok han fram to denarer, gav dem til verten og sa: «Sørg godt for ham; og må du legge ut mer, skal jeg betale deg når jeg kommer tilbake.»
Hvem av disse tre synes du nå viste seg som en neste for ham som ble overfalt av røvere?
Han svarte: «Den som viste barmhjertighet mot ham.»
Da sa Jesus: «Gå du bort og gjør likeså.»
( Luk 10,25-37)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket