EMF*D

5G, Wi-Fi & Cell Phones: Hidden Harms and How to Protect Yourself

av (forfatter).

Hay House, Inc. 2020 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Jarmo Larsens eksemplar av EMF*D - 5G, Wi-Fi & Cell Phones: Hidden Harms and How to Protect Yourself

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Helsebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Hay House, Inc.

Utgivelsesår 2020

Format Innbundet

ISBN13 9781401958756

Språk Engelsk

Sider 339

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er nok en innholdsrik bok om menneskeskapt stråling og helsekonsekvensene det har. Dr. Mercola tar for seg mye forskning og har viet slutten av boken til ca.150 henvisninger forskningsartikler som påviser helseskader ved menneskeskapt elektromagnetisk stråling, og dette er bare en liten prosent av det som ligger der ute av forskning. Innholdet i boken er enkelt forklart botsett fra et par steder der Mercola går litt mer i dybden av hva som skjer i cellene når de blir utsatt for stråling. Jeg fikk også interessant innblikk rundt molekylene nitrogenmonoksid og superoksid som i store mengder og når de befinner seg nært hverandre vil danne det farlige molekylet peroxynitritt som vil være skadelig for cellene våre, noe EMF er med på å virke fram.
Boken går ganske forståelig inn på dette, mens på et par andre områder blir det noe mer komplisert, men stort sett er boken lettlest og forståelig.

I motsetning til "Den usynlige regnbuen" så vier denne et helt kapittel til hvordan man kan beskytte seg mot EMF og hvordan man reparere skader som har oppstått i kjølevannet av det. Mye av det forfatteren skriver er nok ikke så populært i øyemed mainstream media, men han støtter opp det han skriver, med mye god forskning. Han viser også hvordan EMF-forskningen som de store selskapene som forsvarer EMF står bak ikke holder mål og hvordan metodene dere er lik de metodene som tobakk- og sukkerindustrien brukte i sin tid da tobakk og sukker ikke var ansett som skadelig for helsen vår. Alt i alt en innholdsrik bok om dette viktige temaet som virkelig begynner å bli et samfunnsproblem rundt i verden idag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket