Genetic Entropy & The Mystery of the Genome

the genome is degenerating

av (forfatter).

Elim Publishing 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Jarmo Larsens eksemplar av Genetic Entropy & The Mystery of the Genome - the genome is degenerating

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Kreasjonisme

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Elim Publishing

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9781599190020

Språk Engelsk

Sider 202

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Jeg begynte å lese i denne boken for flere år siden, men etter hvert syntes jeg den ble for komplisert og teknisk, så jeg la boka til side. Jeg måtte vokse litt. Nå tok jeg den frem igjen, begynte fra start og leste forsiktig gjennom, og forsto mye mer, og boka ga meg et virkelig interessant innblikk i genomet og mutasjoner og naturlig seleksjon som den antatte drivkraften bak evolusjonen fra "molekyl til menneske".

Dr. John Sanford slår virkelig spikeren i kisten med denne og avslører feilslutningene innenfor genetikken som evolusjonister hevder som støtte for sin teori. Sanford, som selv er genetiker, tidligere evolusjonist og oppfinner av genpistolen, vet hva han snakker om. Han refererer ofte til populasjonsgenetikken og viser hvordan disse fagfolkene, de ypperste av de ypperste innenfor genetikken, selv ofte sliter med å forklare mutasjonenes og naturlig seleksjonens rolle rundt evolusjonen og de innrømmer også sin tilkortkommethet. Det viser bare at evolusjonsteorien er en ideologi, ikke reell vitenskap som mange hevder. John Sanford skriver på en lettfattelig måte for en lekmann om et emne som kan være veldig teknisk og komplisert.
Boken har et intelligent design perspektiv, så den nevner ikke Gud eller Bibelen noe særlig, men han vier et kort kapittel til vitnesbyrdet sitt og gir et virkelig interessant bilde av de riktig gamle fra Første Mosebok med tanke på en veldig interessant befolkningskurve. Denne kan anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket