Søvnkoden

helt opplagt

av (forfatter).

Frisk forlag 2020 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Jarmo Larsens eksemplar av Søvnkoden - helt opplagt

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Helsebøker

Lesedato

2021

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Drømmer du om å våkne uthvilt? Da er dette boken for deg. Janne Grønli er en av landets fremste søvneksperter. Ved å bruke den nyeste forskningen på søvn, tar hun deg med på en reise i å forstå både mysteriet søvn og ditt eget søvnmønster. Du får svaret på hvorfor vi sover, hva som skjer når vi sover, og ikke minst får du hjelp til å løse din egen søvnkode og sove bedre. Du finner også ut om du er A- eller B-menneske og får testet hvor opplagt hjernen din egentlig er. Med denne unike innsikten i kroppens rytmer, og kunnskap om hvordan lys og mørke spiller inn i livene våre, får du endelig svaret på det mange av oss lurer på: Hvor er søvnen egentlig blitt av ?

Janne Grønli er somnolog, hjerneforsker og professor i biologisk psykologi ved Universitetet i Bergen, og leder forskningsgruppen Bergen Stress and Sleep Group. Hennes doktorgrad handlet om konsekvenser av kronisk stress på søvn, atferd og hjernefunksjon. I dag forsker hun på effekten av søvn, døgnrytme og lys for å styrke hjernen og psykisk helse.

Bokdetaljer

Forlag Frisk forlag

Utgivelsesår 2020

Format Innbundet

ISBN13 9788293428510

EAN 9788293428510

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

En helt grei bok om søvn. Det som skiller denne ut fra de mange andre er vektlegging av å få riktig lys på morgenen, og selvom hun ikke direkte peker på sollys, så er det det jeg tror hun mener. Hun påpeker dagslys flere ganger og en spesiell lyslampe der solforholdene er dårlige. Jeg savner så langt en bok om søvn der man tørr å være litt mer radikal med nødvendigheten med å få med seg soloppgangen, selvom denne nærmer seg og er på god vei. Ellers en enkel bok om søvn, med ikke de altfor store overraskelsene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket