Kunsten å være foreldre med god samvittighet

en guide for bedre kommunikasjon mellom deg og barnet ditt

av (forfatter).

Kommuneforlaget 2014 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Jarmo Larsens eksemplar av Kunsten å være foreldre med god samvittighet - en guide for bedre kommunikasjon mellom deg og barnet ditt

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Pedagogikk og oppdragelse

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Denne boken er et motsvar til oppdragertrender hvor barn blir møtt med kjeft, straff, trusler, bestikkelser og timeout for å endre adferd.
Hva gjør du når barnet ditt ikke oppfører seg slik du ønsker, når det legger seg ned foran godterihylla i butikken og hyler og spreller med armer og bein, eller ikke vil være med deg hjem fra barnehagen, eller ikke vil spise opp maten sin? Har familielivet blitt mer slitsomt enn hyggelig, og er de siste rester av tålmodighet blitt borte? Hvorfor er det slik at mange foreldre tynges av dårlig samvittighet og følelsen av å være en dårlig foreldre når de slett ikke trenger å føle det slik? Svaret på disse spørsmålene og mange flere finner du i denne boken.

Bokdetaljer

Forlag Kommuneforlaget

Utgivelsesår 2014

Format Heftet

ISBN13 9788244622288

EAN 9788244622288

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

En enkel og lettforståelig bok om det å kunne være forelder med god samvittighet. Boken gir noen generelle og gode tips som ofte skiller seg ut fra en vanlig oppdragelses tankegang som altfor mange naturlig nok har havnet i, og som dermed fører mange inn i en tilstand av dårlig samvittighet, en tilstand der de føler at de ikke strekker til som foreldre. Som barnehagelærer var dette en givende bok for meg også, og gav meg mange ting å henge på knaggene både i barnehagehverdagen og som far for fire barn.

Jeg er ikke 100% enig i alt, men i det store og hele er dette en bok som vil gjøre hverdagen og oppdragelsen enklere, mer givende og mer effektiv. Først bør man lese boken, øve på det man leser og få det under huden, så tror jeg man kan merke forandringer etterhvert. Det er allikevel ikke noen magiske formler som virker med engang og på alle barn, men noe vil virke på noen og noe på noen fler. Les og bli inspirert til å bli en forelder med litt bedre samvittighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket