The Sweet Hereafter

av (forfatter).

HarperPerennial Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Øystein Ls eksemplar av The Sweet Hereafter

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Lånte

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag HarperPerennial

Format Paperback

ISBN13 9780060923242

Språk Engelsk

Sider 272

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Leste nettopp ferdig boka som jeg lenge har ønsket å lese. Helt siden jeg så filmen på norsk TV for en del år siden, har denne ligget i lista over ønskede bøker ( for filmen måtte baseres på en bok!). Boka handler om en ulykke med en skolebuss der mange barn omkom. Selve ulykken hører vi lite om, men om juridiske etterspill og hva enkeltpersoner opplevde. Fire personer som på hver sin måte var involvert kommer med sin historier. Det er bussjåføren,en far som kjørte etter bussen, en hardt skadet skolejente og en advokat som skal bistå foreldrene i forhold til erstattningskrav. De får alle hvert sitt kapittel hvor de får snakke uforstyrret om alt det som opptar dem før, under og etter ulykken. Opplevelsene er forskjellige, alle tar de med seg bakgrunnsopplysninger som ikke er reelle i forhold til ulykken, eller er det kanskje det de er? Er det bestandig riktig å legge skylden på andre og kreve økonomisk vederlag?
Vet ikke helt hva jeg sitter igjen med, men boka grep meg. En artig måte å la de involverte få komme med sine synspunkter uten innblanding.
Så vidt jeg vet er ikke boka oversatt til norsk. Jeg leste den på engelsk, noe som gikk over all forventning. Så jeg vil anbefale alle å se nærmere på denne boka, finn den og les den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket