Prosjektoppgaven

krav til utforming

av (forfatter).

Universitetsforlaget 2000 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Nils Egil Lies eksemplar av Prosjektoppgaven - krav til utforming

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Økonomi og ledelse

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er en håndbok for alle som skriver i sine studier. Boken gir førstehjelp og konkret veiledning enten det dreier seg om en seminarrapport, en semesteroppgave, en fagartikkel eller en prosjektoppgave. I form av 425 tips, råd og regler gir forfatteren en oversiktlig og lett tilgjengelig veiledning fra disposisjon til bruk av illustrasjoner. Gjennom konkrete eksempler viser han veien fra det første utkastet fram til den ferdige teksten. Boka tar utgangspunkt i studentenes behov for å ha klare retningslinjer å forholde seg til når stoffet man har arbeidet med skal utformes og ferdigstilles. Med litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

- Hvilke krav stilles det til utforming av en prosjektoppgave?- Hvilke regler gjelder for referanser og litteraturlister?- Hvordan strukturerer du teksten?- Hvordan skaper du flyt og sammenheng i framstillingen?- Hvordan skriver du en god innledning og en god konklusjon?
Kort sagt: Hvilke krav stilles det til en god, vitenskapelig tekst?
Prosjektoppgaven - krav til utforming er en håndbok for alle som skriver i sine studier. Boken gir førstehjelp og konkret veiledning enten det dreier seg om en seminarrapport, en semesteroppgave, en fagartikkel eller en prosjektoppgave. I form av 425 tips, råd og regler gir forfatteren en oversiktlig og lett tilgjengelig veiledning i alt fra disposisjon til bruk av illustrasjoner. Gjennom konkrete eksempler viser han veien fra det første utkastet fram til den ferdige teksten. Boken tar utgangspunkt i studentens behov for å ha klare retningslinjer å forholde seg til når stoffet man har arbeidet med skal utformes og ferdigstilles.
Dette er håndboken for alle som trenger hjelp til å skrive god sakprosa.
OM FORFATTERENAage Rognsaa er cand. philol., høgskolelektor, lærebokforfatter og språkkonsulent. Han har holdt en rekke skrivekurs for studenter, organisasjoner, næringsliv og offentlige etater. Han har tidligere utgitt Kunsten å skrive godt (1998).

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788251839921

EAN 9788251839921

Språk Bokmål

Sider 142

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket