Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka beskriver ulike mikseteknikker, gir tips til servering, tilbehør, smaksvarianter og alkoholfrie alternativer. Den har oppskrifter på 131 forskjellige drinker med utgangspunkt i gin, vodka, tequila, rom, konjakk, brandy, likør, vin, øl og annet brennevin.
Omtale fra forlaget
Hvordan lages egentlig en Dry Martini? Eller den norske drinken Ren nytelse? Hva er hemmeligheten bak en deilig Mojito eller en tøff Smoky Martini? Vil du vite hvordan du kan servere en elegant Champagnecocktail og hvordan kan du skape tre forskjellige Margarita? Boken inneholder oppskrifter på alle varianter av drinker og cocktails, både nye kreasjoner og tidløse klassikere, fra forfriskende sommerdrinker til varme drikker som passer på en kald vinterdag. Her lærer du selvsagt de ulike mikseteknikkene, i tillegg til at du får en rekke tips til servering, tilbehør og smaksvarianter og alkoholfrie alternativer. Du får også en introduksjon til hver av de viktigste brennevinstypene - med historie, særpreg, hvordan de fremstilles, hvor de kommer fra og hva de brukes til, og en innføring i historien om destillasjonskunsten.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788248906964
EAN 9788248906964
Språk Bokmål
Sider 176
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket