Torn

av (forfatter).

Norske bøker 2009 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.50 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Heges eksemplar av Torn

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy

Lesedato

2010

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Amelia Godseth er en gift, barnløs kvinne i midten av tjueårene som gjennomgår fertilitetsbehandling. Under merkelige omstendigheter våkner hun opp i en parallell virkelighet, i Grimrokk, et magisk sted hvor myter og legender er en del av virkeligheten. En mystisk fremmed blir hennes redning, og ukjente følelser vekkes til live i henne. Men Grimrokk, som først virket mest som en drøm, blir litt etter litt et sant mareritt.

Omtale fra forlaget

Hva ville du gjort om du våknet natt etter natt i en fremmed mystisk verden, i en ny kropp? Ville du risikert livet om det betydde at du aldri ville få se den virkelige verden igjen? Er det mulig for en sjel å elske to personer like sterkt? Amelia Godseth er en gift, barnløs kvinne i midten av tjue-årene som gjennomgår fertilitetsbehandling. Under merkelige omstendigheter våkner hun opp i en parallell virkelighet, i Grimrokk, et magisk sted hvor myter og legender er en del av virkeligheten. En mystisk fremmed blir hennes redning, og ukjente følelser vekkes til live i henne. Men Grimrokk, som først virket mest som en drøm, blir litt etter litt et sant mareritt. Alle legender har sine monstre. Splittet mellom to verdener og to menn hun elsker, prøver hun å starte en familie. Vil hun lykkes? Maria C. Rummelhoff har vært "beryktet" for sin gode fantasi og innlevelse, men begynte å skrive først og fremst for lettere å takle den tøffe tiden hun gjennomgikk med ufrivillig barnløshet og mislykkede prøverørsbehandlinger. I dag er Maria og mannen hennes lykkelige foreldre til to tvillinggutter og nyter det glade liv i Fredrikstad. "Torn" er hennes debutbok.

Bokdetaljer

Forlag Norske bøker

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788281121430

EAN 9788281121430

Genre Fantastisk litteratur

Språk Bokmål

Sider 286

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Lucifers evangelium - spenningsroman" av Tom Egeland
  • "Engler og demoner" av Dan Brown
Alle bokanbefalinger for dette verket