Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på supper, forretter og snacks, fisk og sjømat, kjøtt, fjærfe, pasta, ris og desserter fra hele verden, og som er raske og enkle å tilberede. Noen av oppskriftene er nye, andre er bearbeidet med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Oppskriftene er illustrert med fotografier som viser tilberedningen av rettene trinn for trinn. Med register.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på supper, forretter og snacks, fisk og sjømat, kjøtt, fjærfe, pasta, ris og desserter fra hele verden, og som er raske og enkle å tilberede. Noen av oppskriftene er nye, andre er bearbeidet med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Oppskriftene er illustrert med fotografier som viser tilberedningen av rettene trinn for trinn. Med register.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788278221594
EAN 9788278221594
Serie Verdens beste oppskrifter
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket