De jævla putene

er den minste utfordringen når du skal skape et hjem for deg

av (forfatter).

Raffinert interiør 2022 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Gros eksemplar av De jævla putene - er den minste utfordringen når du skal skape et hjem for deg

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

2024

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Taran Grønlie har gjennom sine år som interiørarkitekt møtt altfor mange, som uten å vite det, sliter med å finne trivsel og ro i hjemmet sitt. Dette ønsker hun å gjøre noe med år hun nå lanserer boken «De jævla putene» Dette er en interiørbok som egentlig ikke handler om interiør, og som ber deg gi F i trendene. Når du dykker ned i denne boken får du vite hva interiøret betyr for dine viktigste behov. Du blir presentert for litt interiørspsykologi og får et innblikk i fargenes verden. Våre hjem er produkter av historien vår og samfunnet vi lever i. Derfor skriver jeg både om bosituasjonen i et historisk perspektiv og gjennomgår sider ved dagens bosituasjon. Du kan bidra til å redusere samfunnets påvirkningskraft om du tar bevisste valg. Mitt håp er at du får frihet til å prioritere egne ønsker og ta egne valg. «Drit i trendene! Ditt hjem skal være personlig» Håpet med boken er å kunne bidra til en ny bevisstgjøring når det gjelder dette med å bo. For å ha det bra, må du bo bra. Det er ikke «de jævla putene» som er målet når du opplever mistrivsel og kjenner ubalanse i hjemmet ditt.

Omtale fra forlaget

"Koste meg med boka på sengen igår kveld, og synes den er blitt veldig fin!
Gratulerer!!
Mvh Tone"- Tone Skårdal Tobiasson

"Boken din er inspirerende og lekker" Lars Saaby Christensen


Forlagets omtale

Et arkitekturopprør fra innsiden

Utgangspunktet for boken er at jeg gjennom mine år hvor jeg har arbeidet som interiørarkitekt, (siden 2007) har møtt alt for mange som sliter med å finne trivsel i hjemmet sitt. I frustrasjonene over at «alle begynner på feil sted» for å løse utfordringene med hjemmet, er boken blitt til.

Tittelen «De jævla putene» kom til fordi jeg er så luta lei av at min yrkestittel settes i bås, fordi alle tror jeg kun jobber med puter og farger! Trivsel i eget hjem handler om så mye mer enn puter og gardiner! Jeg lanserer nå en interiørbok som egentlig ikke handler om «interiør», og som ber deg gi F. i trendene.

Mitt beste interiørtips er «ikke vær opptatt av trender, vær opptatt av deg selv».

Dette er en interiørbok fullstendig fri for interiørtips! Ingen trendfarger, ingen ti tips for et funksjonelt kjøkken. Boken har fullstendig fravær av tips for SPA badets muligheter og hagestuen belysning. Ikke skriver jeg noe om moderne tekstiler for et hyggelig soverom heller.

Denne boken er et arkitekturopprør sett fra innsiden!

Fra første kapittel «Barske karer gråt av takknemlighet», til «Generaloppskrift på å bo» og deretter til «Hvor er det blitt av den stivnede musikken» tar jeg deg med på en tidsreise gjennom våre ulike boformer, med en klype humoristiske bemerkninger. Jeg sammenlikner vår levemåte i middelalderstuen med vår tids kjøkkenallrom og møbleringen i renessansen og hvorfor begrepet ferie dukket opp og hvorfor gyngestolen kom til.

Videre drøfter jeg nåtidens byplanlegging, moderne boliger og utfordringer. Jeg sammenlikner med f.eks. utbyggingen av de vakre Torshov kvartalene, slottet med 1000 kjøkken, med Oslos nye bydeler. Masows behovspyramide er et vesentlig punkt. Gjenbruk, bærekraft, varige løsninger og materialkvalitet har sel

Bokdetaljer

Forlag Raffinert interiør

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788230352267

EAN 9788230352267

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket