Min venn utlendingen

roman

av (forfatter).

Kolofon 2006 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Geir Sundets eksemplar av Min venn utlendingen - roman

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Sakprosa

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Nadeem flykter fra Casablanca. Hans fiender er imidlertid ikke tilfreds med at han har forlatt landet. En roman om en asylant, om tilhørighet og kjærlighet, som kan snu seg til det motsatte, om flukt, svik, norsk naivitet og frekke politifolk.

Omtale fra forlaget

Nadeem har ingen alternativer. Kun en mulighet. Og ikke før har han innsett dét, kjenner han, midt oppi all angsten, en smak av frihet. Følelsen er så sterk at han ikke tør ta den inn over seg, besnærende som den er, og truende på samme tid. Han går. Forlater Volvoen for aldri å se den igjen. Nadeem flykter fra Casablanca. Men hans fiender ser seg ikke tilfreds med at han har forlatt landet. Min venn utlendingen er en roman om en ukurant asylant, om tilhørighet og kjærlighet - som kan snu seg til det motsatte. Du tar alltid bagasjen med deg. Nils A. Raknerud debuterte på Tiden forlag 1992 med Ikke ring meg! Ikke glem meg!, en kjærlighetsroman fra et moderne industrimiljø. Utga 1996 den halvt dokumentariske romanen Uten tilknytning til riket, som opprinnelig ble forfattet sammen med en marokkaner i kirkeasyl. Raknerud har en allsidig yrkesbakgrunn som filmmann, bygnings- og industriarbeider. Vaktmester på Deichmanske bibliotek i Oslo. Petitskribent i tidsskriftet Bok og bibliotek, samt Klassekampen. Medlem av Skrivegruppa Ordkrutt.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788230002735

EAN 9788230002735

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 311

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket