Webpublisering

av (forfatter).

Tapir akademisk forlag 2003 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Geir Sundets eksemplar av Webpublisering

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Data

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er en veiledning til de ulike HTML-kodene og CSS-kodene, og forklarer med eksempler hvordan de ulike kodene påvirker websidene. Den inneholder komplette oversikter over alle HTML/XHTML- og CSS-koder, og har et eget nettsted med gode råd og nedlastbar kode. Boken er beregnet på alle som vil lage holdbare websider, både nybegynnere og eksperter. Har register.

Omtale fra forlaget

Boken er beregnet på alle som vil lage holdbare websider, enten en er nybegynner eller ekspert, amatør eller proff. Kodespråkene som benyttes på world wide web, HTML/XHTML, er basert på standarder. Dessverre er det slik, at svært mange av de sidene som produseres i dag ikke følger disse standardene. Dette er en risikabel praksis, ettersom framtidige nettlesere vil basere seg på disse. Selv om en bruker en avansert HTML-editor (som Dreamweaver eller FrontPage) er en helt avhengig av å kunne redigere og kontrollere koden som disse programmene skriver. Et viktig hjelpemiddel i så måte er en oversikt over korrekt bruk av kode, slik som denne boken. Den legger også opp til en praksis der HTML/XHTML kun benyttes til strukturell utforming, og Cascading Style Sheets (CSS) benyttes til utseendet, slik som det er anbefalt av World Wide Web Consortium. Til denne boken hører også en webside vedlikeholdt av forfatteren. Der vil du finne designtips og -triks, kopierbare eksempler på kode, spørsmål- og svarseksjon og annet tilleggsstoff til boken: http://www.tapirforlag.no/supplement/webpublisering Sven Seljom driver reklame- og kommunikasjonsbyrået PrimeSite, som utvikler totale kommunikasjonsløsninger innenfor mange felt. Han underviser også i webdesign, grafisk formgivning og digital animasjon.

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forlag

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788251918589

EAN 9788251918589

Språk Bokmål

Sider 246

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket