Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
«Jeg har vært interessert i mat gjennom mange år, men det var først etter at jeg ble alvorlig syk i 2005, at jeg for alvor gikk inn for å lære mer om hvordan mat kan helbrede. Mye av det jeg formidler i denne boken er basert på makrobiotiske prinsipper, som jeg håper kan inspirere alle som er opptatt av matens betydning for kroppen, sjelen og våre omgivelser.» GRO GADE HAANES
Denne boken handler om kosthold og hvorfor og hvordan mat og drikke har så stor betydning for helse og velvære. Du får kunnskap om balanse, tilberedning og naturens rytmer. Du lærer om sukker, olje og fett, korn, gress, linser, nøtter og frø, sjøgrønnsaker og landgrønnsaker, syltet mat og supermat - og får tips og enkle oppskrifter underveis. En omfangsrik sistedel av boken er ene og alene viet forslag og oppskrifter til frokost, lunsj, middag, høytider og fest. Velbekomme, og spis for livet!
Forlag Arneberg forl.
Utgivelsesår 2012
Format Heftet
ISBN13 9788282200332
EAN 9788282200332
Språk Bokmål
Sider 323
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket