Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Dette er en lærebok som gir en bred innføring i fagområdet sensorikk helt fra det grunnleggende og praktiske til det siste nye innen forskning. Denne nye, reviderte utgaven inkluderer et kapittel om s.k. non food for å vise til fagets brede anvendelse.
Boken egner seg til undervisning både ved læresteder som underviser innen sensorikk og i industri, forskning og forvaltning som anvender sensorikk i sitt daglige arbeid.
Forlag Kopinor pensum
Utgivelsesår 2015
Format Heftet
ISBN13 9788213030762
EAN 9788213030762
Språk Bokmål
Sider 266
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket