Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en guide til mer enn 330 spisesteder i Norge. Den er et resultat av en testgruppes besøk på over 750 spisesteder over en toårsperiode. Hovedhensikten er å finne kvalitetssteder som serverer og ivaretar norsk mat og mattradisjon. Spisestedene blir presentert med sin historie og sitt særpreg inne, ute, rettigheter, adkomst for funksjonshemmede, tilbud til barn, osv. Beskrivelsen inneholder også anbefalinger og omtaler av mulige severdigheter i nærheten. Hvert spisested har fått en samlet kvalitetskarakter basert på karakterer på fem vesentlige kriterier: atmosfære, mat, drikke, service og verdi. Alle vist i et grafisk bilde. Informasjon om beliggenhet, prisnivå, adresser og telefon, e-post og Internett, betalingsmuligheter og åpningstider er også med. Har register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788202208165
EAN 9788202208165
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket