Mesterkokkens internasjonale kokebok

av (forfatter).

Ex Libris forl. 1995 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

29 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Terje Mathisens eksemplar av Mesterkokkens internasjonale kokebok

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kokebok som trinn for trinn gjennomgår alle kokekunstens metoder fra tilbereding av grønnsaker, kjøtt og fisk til baking av brød og kaker. Inneholder også råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Med stikkordregister og ordforklaringer. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Kokebok som trinn for trinn gjennomgår alle kokekunstens metoder fra tilbereding av grønnsaker, kjøtt og fisk til baking av brød og kaker. Inneholder også råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Med stikkordregister og ordforklaringer. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Ex Libris forl.

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788273844750

EAN 9788273844750

Språk Bokmål

Sider 319

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Baking til lyst og glede - 200 oppskrifter fra bakekunstens verden" av Marielouise Schulze
  • "Det gode norske kjøkken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Terrasser og uteplasser - gjør det selv" av Dag Thorstensen
  • "Norges bunader og samiske folkedrakter" av Heidi Fossnes
  • "Familiens store kokebok - tradisjonelle og nye oppskrifter for det norske kjøkken" av Fride Bergem
  • "Lyrikkboken - norske dikt fra Bjerregaard til Mehren" av Ivar Havnevik
  • "Leve livet! - en guide til gjestfrihet og matglede" av Gøril Wiker
  • "Cafe Iris" av Dag Skogheim
  • "Skatten i Sierra Madre" av Bruno Traven
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Samuels bok" av Sven Delblanc
  • "Kongen - mannen fra utskjæret" av Kåre Holt
Alle bokanbefalinger for dette verket