Stiansens kjøtt og fjærkre

av (forfatter), Annette Stiansen (forfatter), Kai Nordrum (illustratør) og Christian Brun (illustratør).

Dinamo forlag 2006 Heftet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Terje Mathisens eksemplar av Stiansens kjøtt og fjærkre

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kokeboken inneholder et utvalg av forfatterens kjøtt- og fjærkreoppskrifter, bl.a. kjøttfondue, kylling piri-piri, ribbenstek og lammegryte.

Omtale fra forlaget

Kokeboken inneholder et utvalg av forfatterens kjøtt- og fjærkreoppskrifter, bl.a. kjøttfondue, kylling piri-piri, ribbenstek og lammegryte.

Bokdetaljer

Forlag Dinamo forlag

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788280711335

EAN 9788280711335

Språk Bokmål

Sider 95

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket