2021
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg ølets titusen år lange historie; maten, ølvisene og ølet som en gylden tråd i norsk kulturliv. Med bryggerihistorie, ølleksikon, og statistikker. Matoppskriftene er ved Per Arne Lorentzen.
Omtale fra forlaget
Boka tar for seg ølets titusen år lange historie; maten, ølvisene og ølet som en gylden tråd i norsk kulturliv. Med bryggerihistorie, ølleksikon, og statistikker. Matoppskriftene er ved Per Arne Lorentzen.
Forlag BMR forl.
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788299383806
EAN 9788299383806
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket