2000
1999
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Med foto, poesi og prosa hyller denne boka espressoen. Boka forteller om espressoens historie, om hvilke rolle den har spilt i ulike kulturer på de forskjellige kontinenter og om dens beslektede drikker. Oppskriftene omfatter både foretter, hovedretter, desserter og kaker.
Omtale fra forlaget
Vakker gavebok til kaffeelskeren Espresso De fleste kjenner den aromatiske, kraftige italienske kaffen. Dette er en hyllest til espressoen, enten den opptrer i ensom majestet, i andre espressodrikker eller i forretter, hovedretter, desserter og kaker. Foruten fristende oppskrifter får du poesi, prosa og stemningsfulle fotografier i denne vakre boken der espressoens historie og kulturelle betydning står sentralt. I samme serie finnes også Te, Champagne og Sjokolade
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9788205252035
EAN 9788205252035
Språk Bokmål
Sider 94
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket