Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar for seg sjokoladen som råstoff, dens historie og utbredelse. Vi følger kakaobønnens reise fra de tropiske plantasjene til sjokolade-elskernes kresne ganer, møter viktige størrelser innen sjokolade og drivkreftene bak sjokoladens sterke posisjon i Skandinavia. Tilslutt får vi et lite knippe med sjokoladeoppskrifter. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Her berettes det 400 år lange kakao-eventyret, fra aztekernes bitre kakaodrikk fram til dagens sjokolade, som er en del av nasjonalkulturen i mange land. Norge er et av de land som spiser og drikker mest sjokolade i verden! Denne boken er en hyldest til sjokoladens smak, og med de vakre bildene er den i seg selv en uimotståelig invitasjon til nytelse.
Innledning av konditormester Hans Robert Bruun.
Forlag Orfeus
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788246700144
EAN 9788246700144
Språk Bokmål
Sider 200
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket