Face the Music

A Life Exposed

av (forfatter).

HarperOne 2014 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.com Kjøp boka hos ark.no

Elisabeth Tostrups eksemplar av Face the Music - A Life Exposed

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

KISS

Lesedato

2014

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag HarperOne

Utgivelsesår 2014

Format Hardcover

ISBN13 9780062114044

Språk Engelsk

Sider 480

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

KISS er som kjent musikkhistoriens mest underholdende såpeopera. Inntil de fire originalmedlemmene ligger godt begravd i Kiss-likkistene sine kan vi garantert fryde oss over stadig nye injurierende påstander og grove utskjellinger. Som gammel blodfan av bandet har jeg selvsagt lest det meste av bøker om både gruppe og medlemmer. I april kom Paul Stanleys selvbiografi ut, og dermed har alle de fire originalmedlemmene av KISS gitt sine versjoner av hva som egentlig foregikk i rockesirkuset.

Peter Criss, Ace Frehley, Gene Simmons og Paul Stanley har, mildt sagt, ulike oppfatninger om svært mye når det gjelder bandets historie. De fire biografiene speiler imidlertid de fire personlighetene på en god måte: Simmons er bare opptatt av seg selv, Criss er mest opptatt av å klage, Frehley husker ikke så mye og Stanley er pompøs. Når det er sagt er Stanleys bok den beste av de fire. Selv om den ikke kommer med de helt store nye avsløringene er den velskrevet og morsom, og bør være interessant for langt flere enn oss hardbarkede KISS-fans.

Jeg har skrevet mer om Stanleys bok og samlet alle de drøyeste fornærmelsene mellom de ulike medlemme i bloggposten "Drittslenging i Dynastiet."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Being inept, unreliable, and marginally capable didn’t make you rock and roll. It made you inept, unreliable, and marginally capable

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket