Morf!

av (forfatter) og Jens Kristensen (illustratør).

Gyldendal Tiden 2002 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Therese Liers eksemplar av Morf!

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Barn/ungdom

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Toro er forelsket i Nora, men så blir han forvandlet til en kalkun og får andre ting å tenke på. Han havner i Montana Turkey hvor han møter Maggie, Knorr og de andre kalkunene som fores opp til høsttakkefesten. Hvordan skal Toro klare å redde dem fra det som venter dem?

Omtale fra forlaget

Går det an å bli en kalkun fordi du tenker på en? Morfe? Toro liker godt suppe til middag, særlig kalkunsuppe. Og så er han forelsket i nabojenta, Nora, men det tør han ikke å si til noen. Men en stormfull novemberdag han drømmer seg bort utenfor huset sitt, skjer det noe helt merkelig. Han får fjær, forvandles til en kalkun, og havner på kalkunfarmen Montana Turkey, i Amerika! På farmen blir han mobbet fordi han er så liten og blek at han ikke kommer til å få være med på den store høsttakkefesten som alle gleder seg til. Høsttakkefest? Var det ikke noe rart med den, tenker Toro. Jo, det er jo da alle kalkunene blir spist! Den er den fjerde torsdagen i november, altså i morgen! Toro må finne på noe, og det fort. Hvis ikke ender han og alle de andre opp på middagsbordene rundt omkring. Morf! er blitt til i et tett samarbeid mellom Unni Nielsen og Jens Kristensen. Hun debutere som billedbokforfatter det året hun fyller 60 og han en ung lovende kunstner med én billedbokutgivelse bak seg. Ideen ble unfanget på et seminar holdt av Ord og Bilde i 2001. Seminaret hadde til hensikt å koble billedkunstnere og forfattere som kanskje aldri ellers ville kommet på å arbeide sammen.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788205298118

EAN 9788205298118

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket