Trylleri med dongeri

av (forfatter), Lars Lindberg (illustratør) og Karen Elise Lindberg (illustratør).

Lappverket 2003 Heftet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Blupps eksemplar av Trylleri med dongeri

Lesetilstand

Ønsker meg denne.

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Her får du tips om hvordan du på en enkel måte kan gjøre bruk av dongeristoff sammen med andre materialer. Alle prosjektene har sømforklaringer, skisser og bilder.

Omtale fra forlaget

Kari Melsom har gitt ut Trylleri med dongeri på eget forlag, Lappverket, en heftet bok i hendig A4-format. På 55 sider har Kari fått plass til informasjon om forberedelser, om teknikker og om ferdigstillelse av prosjekter sydd i dongeri.. Visuelt har boka store fargebilder der 26 prosjekter for uteliv, til hjemmekos, og for små og store reiser vises tydelig. Hvert prosjekt har en personlig innledning etterfulgt av en beskrivelse av framgangsmåten. Kari Melsoms bok er et funn for oss dongerielskere som har slitt med å finne anvendelse for en yndlingsbukse eller tre. Forsiden gav meg lyst til å forsvinne inn nederst i skapet for å hente fram råmateriale og ta fatt på et av hennes prosjekter.. Tankene Kari har om prosjektene i boka viser at det er en erfaren dame som kjenner sin søm og vet hva hun skriver om. Her er mange gode 'råde og vink' å ta med seg på veien. De stemningsfulle bildene viser at Kari kan blande dongeriblått med farger fra en glad palett og bruke dongeristoff sammen med andre stoffer på mesterlig vis. Dongeri er et tykt stoff å arbeide med. Kari har tatt hensyn til det ved å bruke lapper i enkel format.. Prosjektene passer derfor både for de som prøver seg på lappesøm for første gang så vel for den litt øvede som vil utforske et nytt materiale eller sy et greit prosjekt. Hvert prosjekt har en tydelig og enkel arbeidsbeskrivelse som tar for seg prosessen fra slitt dongeribukse til nysydd reiseveske. Boka gir mye å velge i: De store lappeteppene for seng, de mindre krabbeteppene, en pute eller tre, reisevesker, toalettvesker og skopose, duker, spisebrikker og minneteppe til å ha på veggen. Er slitt dongeri en mangelvare, så har Kari ideer for bruk av nyere stoffer, enten det er dongeri eller andre stoffer. Den erfarne kurslederen har virkelig klart å inspirere til å ta et hjemmekurs i søm med dongeri.

Bokdetaljer

Forlag Lappverket

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788299670104

EAN 9788299670104

Språk Bokmål

Sider 55

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket