Ingen lesetilstand
Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er den første om norsk hotell- og restaurantnærings utvikling fra middelalderen og frem til i dag. Den omtaler sentrale bedrifter og personer, samt de viktigste milepæler i næringens historie. Boka tar for seg Hotellovens tilblivelse, de ansattes arbeidsforhold, skjenkerettigheter, kjededannelser, hotellbranner og utviklingen av turistsentra. Dessuten dekker boka hotellarkitekturen gjennom tidene, samt hotell- og restaurantnæringens vilkår og skjebne under okkupasjonen. Med bedrifts- og personregister, samt litteraturliste bak i boka. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Boka er den første om norsk hotell- og restaurantnærings utvikling fra middelalderen og frem til i dag. Den omtaler sentrale bedrifter og personer, samt de viktigste milepæler i næringens historie. Boka tar for seg Hotellovens tilblivelse, de ansattes arbeidsforhold, skjenkerettigheter, kjededannelser, hotellbranner og utviklingen av turistsentra. Dessuten dekker boka hotellarkitekturen gjennom tidene, samt hotell- og restaurantnæringens vilkår og skjebne under okkupasjonen. Med bedrifts- og personregister, samt litteraturliste bak i boka. Illustrert.
Forlag Norsk Hotell og Restaurantforb.
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788299212625
EAN 9788299212625
Språk Bokmål
Sider 310
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket