Joe Bar Team

7 bøker + MC-leksikon for ferskinger

av (forfatter), Christian Debarre (forfatter), Michel Bidault (forfatter), Pat Perna (forfatter), Christian Debarre (illustratør), Stéphane Deteindre (illustratør), Henri Jenfèvre (illustratør), Silje Hermansen (oversetter), Jens E. Røsåsen (oversetter), Espen Schulerud Søland (oversetter), Ann-Louis Nerem (oversetter) og Stein Rømmerud (oversetter).

Egmont Comics Nordic 2013 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Anders' eksemplar av Joe Bar Team - 7 bøker + MC-leksikon for ferskinger

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Tegneserie

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Kult-serie er tilbake! Når det gjelder rusing (av motor'n altså), sladding og skryt, er det ingen som slår gjengen som henger på baren til Joe. Ett stk respatex-bar, myteomspunne sykler og individer som har det mest i kjeften - det blir det sirkus av!
Hva er egentlig det viktigste for en biker? Er det veien eller kafeen? Dødsløpene eller opprøret? Kubikken eller bertene? Det er ikke lett å si. En del cowboy, en del kamikazepilot og en del outlaw er man uansett. Men det er én ting disse rebellene fra forstedene er enige om - motorsykkel er en livsstil som staves F-R-I-H-E-T.
Boksen inneholder åtte album, tre av disse har aldri tidligere blitt utgitt på norsk. Blant disse er et "biker-leksikon for dummies" hvor man finner alt man trenger å vite, som man aldri hadde turt å spørre om, for å forstå det komplekse universet til dette folket på to hjul.

Bokdetaljer

Forlag Egmont Comics Nordic

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788242949141

EAN 9788242949141

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Dette er en boks med 8 bøker: 7 med tegneserier og et MC-leksikon for ferskinger. Joe Bar Team er en fransk humor-tegneserie med fokus på en gjeng motorsykkel-gærninger. Jeg hadde ikke lest noe av disse før, men siden jeg liker andre franske tegneserier som Viggo, Sprint og Asterix tok jeg en sjanse. Noe av humoren gikk litt over hodet på meg da jeg ikke er så inne på motorsykler, men i det store og hele var det fornøyelig lesning. Mye harselas med trafikkpoliti og fartskontroller, og med det å kjøre motorsykkel i dårlig vær. Og selvsagt en god del kræsjing. Bok 2, 3 og 4 var noe kjedeligere enn de resten. De hadde ikke den samme lune humoren. Debarre (1 og 5) og Perna (7) syntes jeg skrev mye bedre enn Deteindre (2-4 og 6), selv om han gjorde en god jobb med den sjette boken. Det kan kanskje ha noe med at de første bøkene hovedsakelig besto av 1-siders historier, mens de senere bøkene inneholdt flere lange historier.

Har du sansen for fransk/belgiske serier så vil du nok like denne, særlig hvis du attpåtil kjører motorsykkel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket