The Stars at War II (Starfire) (Bk. 2)

av (forfatter) og Steve White (forfatter).

Baen 2005 Hardcover

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Anders' eksemplar av The Stars at War II (Starfire) (Bk. 2)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Science Fiction

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Baen

Utgivelsesår 2005

Format Hardcover

ISBN13 9780743499125

Språk Engelsk

Sider 1044

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

The Stars at War II samler to bøker i Starfire-serien (først nr. 4 og så nummer 1.) Stars at War-bøkene er nyutgivelser hvor serien blir presentert kronologisk etter hva som skjer, ikke etter når de ble skrevet.

Den første boken, The Shiva Option, var bra, men litt langdryg. Den fortsetter fra Stars at War hvor menneskene og deres allierte kjemper mot insektsrasen som vil spise dem. Jeg liker store rom-slag, men når man får 600 sider med nesten bare romskip som skyter på hverandre, kamikaze-piloter og bombing av planeter, blir det litt for mye selv for meg. Litt historie er det selvsagt mellom slagene, men syntes det ble litt for monotont.

Den andre boken, Insurrection, som egentlig var den første som ble skrevet, syntes jeg var den beste i hele serien. Den starter med politiske mord og borgerkrig mellom de indre solsystemene og de på ytterkanten. Vi får historien fra begge sider og man får følelsen av at begge har rett og begge har feil. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvem jeg syntes burde vinne. Skiftet mening nesten for hvert kapittel.

Til tross for at Shiva Option er litt vel langdryg, så er dette en fin samling hvor man får over tusen sider med romkrig. Det er fullt mulig å lese denne uten å ha lest den første Stars at War boken, men man går da glipp av mye bakrunnshistorikk. Liker du militær science fiction og enorme romslag, så er vil du like disse bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket