Brothers of the Snake (Warhammer 40, 000)

av (forfatter).

Black Library 2007 Hardcover

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Anders' eksemplar av Brothers of the Snake (Warhammer 40, 000)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Warhammer

Lesedato

2012

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Black Library

Utgivelsesår 2007

Format Hardcover

ISBN13 9781844164752

Språk Engelsk

Sider 315

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

En krasjet romskip bringer med seg dødelige romvesener, kalt Primuls. Den vettskremte lokalbefolkning ber om hjelp fra Iron Snakes Space Marines. De sender en kriger, en vanlig, menig krige. Det er vanligvis nok, sier han.

Slik begynner Brothers of the Snake, et heftig action-eventyr satt i Warhammer 40,000 universet. Som du sikker skjønner, så er dette en bok om skikkelige tøffinger. Vi følger Priad og hans kampfeller i Iron Snakes gjennom flere vanskelige oppdrag, fra hans første solo-oppdrag mot Primuls (som jeg tror er et annet navn for dark eldar) til en voldsom krig mot orker.

Dan Abnett beviser her nok en gang at han er Warhammer-kongen. Jeg vil nesten driste meg til å si at denne er bedre enn Ravenor bøkene. Muligens fordi denne har et mye mindre persongallerie så man slipper å konsentrere seg så mye. Det er bare å lese i vei og la seg underholde. Historien er satt sammen av flere kortere fortellinger, som alle henger litt sammen. Alle var spennende, (og varierte) og jeg fikk hele tiden lyst til å lese mer. Dette er den typen bok man blir lesende til langt på natt.

Mange Warhammer-bøker kan være litt forvirrende i begynnelsen hvis man ikke kjenner til universet, men jeg syntes denne virket som den var veldig grei å forstå. Tror nok at denne kan være et godt sted å starte hvis man vil prøve serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket