The Exception

av (forfatter).

Phoenix 2007 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk

Ajiniakras eksemplar av The Exception

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Skikkelig gode bøker

Lesedato

2013

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Phoenix

Utgivelsesår 2007

Format Paperback

ISBN13 9780753821664

Språk Engelsk

Sider 576

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er en slags psykologisk/politisk thriller. Hoedpersonene jobber på et kontor som driver med informasjon om folkemord. Noen av dem får drapstrusler på e-post. Hvem står bak? Krigsforbrytere de har skrevet kritisk om? Eller en kollega? Har det utspring i et kidnapping som skjedde en tid tilbake? Kan det være en med spaltet personlighet, vet personen selv at den er gjerningsmannen/-kvinnen?

Handlingen er spennende, og karakterene interessante. Vi får en grundig innføring i menneskelig psyke gjennom at spørsmål som disse blir utforsket: Er noen onde? Hvordan kan mennesker utføre onde gjerninger? Hvordan er psyken til en morder? Hvordan fungerer gruppedynamikk i arbeidsmiljø? Og ganske enkelt: Hva er mobbing, hvordan starter det, hvordan kan det utvikle seg?

Det er veldig mye innhold i denne boken. Vi får innblikk i problemstillingene gjennom at vi får se situasjoner fra flere personers ståsted og lese artikler de produserer. Den gir mye å tenke på, samtidig som den underholder. Jeg tror en kan lese den både som en ren underholdningsbok og for å reflektere over tema som ondskap. For meg var det uvant men veldig velkomment at det er så mye fokus på de indre tingene, samtidig som den ytre handlingen oppfylte forventningene. Jeg er imponert over denne boka, og anbefaler den til alle som vil høre. Fantastisk. Kos deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket