Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn

slik virker de, slik bruker du dem

av (forfatter) og Nadin Martinuzzi (foto).

Cappelen Damm 2020 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

AQuarius' eksemplar av Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn - slik virker de, slik bruker du dem

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Fra bibliotek / andre

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Har du hørt om eteriske oljer, men er usikker på hva de er? Vet du hva eteriske oljer er, men lurer på hva de kan være godt for? Kan du tenke deg å lage helsefremmende oljeblandinger til deg selv og hjemmet ditt? I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler Gry Hammer sin erfaring med og kunnskap om eteriske oljer. Forfatteren gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i hverdagen, enten det er i pleiende og nærende kremer eller som tilskudd til familiens husapotek. Du får oppskrifter på oljeblandinger mot blant annet forkjølelse, eksem, urolig søvn, hodepine og tannverk og for blankt hår og sunn hud og økt velvære. Oljene kan brukes i desinfiserende rengjøring og i varmende, beroligende drikker. Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. Gry Hammer bruker stort sett oljene terapeutisk, men for henne utgjør oljene også en viktig og sanselig del av en naturlig og grønn livsstil. Hun bruker i tillegg eteriske oljer når hun mediterer og gjør yoga og deler også sine hverdagstips og hvordan oljene støtter meditasjon og chakraene med deg. Å være omgitt av deilige, beroligende og oppkvikkende dufter i hverdagen gjør godt for hele deg! Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket. Hun er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs, både i fermentering og eteriske oljer. Gry er faglærer i matkunnskap og matproduksjon ved Tunsberg medisinske skole. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for bloggen Frajordtilbord.no.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2020

Format Innbundet

ISBN13 9788202610784

EAN 9788202610784

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket