Kaninene syngeri mørket av Klaus Hagerup er artig, og referansene til Alice i eventyrland gjør at man flere bøker å følge opp med. Jeg syns Klaus Hagerup sine bøker også fungerer godt for voksne, og er fortsatt svært glad i Markus bøkene og Høyere enn himmelen. Ellers vil nok en 10 år gammel jente like Vindeltorn av Tone Almhjell godt, om hun ikke alt har slått kloa i den. Den er også fint oppbygd for høytlesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tusen takk for gode tips! Sjekker dem opp.

Jeg har også tenkt på Alice i eventyrland med Tove Janssons illustrasjoner. Jeg har faktisk bare lest og sett diverse Disney-versjoner. Har noen av dere erfaring med originalversjonen? Er den lesverdig for en 10-åring?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste Alice bøkene på engelsk og om man er veldig indoktrinert på Disney versjonen kan man lett bli litt forvirret, men den er absolutt lesbar for en 10-åring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha!
Boken er allerede bestilt, sammen med Sajo og beverungene og Flukten til Watership (som ser ut til å være litt for lang for den uken vi har til rådighet). Skal bli spennende å se hva vi velger i år! Det kommer nye somre etter denne :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme