Tusen takk for gode tips! Sjekker dem opp.

Jeg har også tenkt på Alice i eventyrland med Tove Janssons illustrasjoner. Jeg har faktisk bare lest og sett diverse Disney-versjoner. Har noen av dere erfaring med originalversjonen? Er den lesverdig for en 10-åring?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg leste Alice bøkene på engelsk og om man er veldig indoktrinert på Disney versjonen kan man lett bli litt forvirret, men den er absolutt lesbar for en 10-åring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha!
Boken er allerede bestilt, sammen med Sajo og beverungene og Flukten til Watership (som ser ut til å være litt for lang for den uken vi har til rådighet). Skal bli spennende å se hva vi velger i år! Det kommer nye somre etter denne :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne Augusta