Hvis du likte filmen Interview with a Vampire.. Så burde du lese boka.. Syns selv at filmen er ganske bra, hvis du tar i betraktning av hva de har fått med.. fra boka..
Syntes selv det var litt med alle de bøkene.. Og har så langt selv kun lest de 2 første.. Men skal nok få lest hele serien :P

Men for litt på villspor.. Kan anbefale en annen serie, el. trilogi av Anne Rice.. Men den er ikke med vampyrer eller varulver.. Første boka heter på engelsk The Witching Hour.
Det er en trilogi jeg slukte i meg :)
Advarsel. Bøkene er veldig tjukke og det er mange navn involvert.. Men seriøst.. Ikke la det stoppe deg :) Håper på en dag selv og kjøpe bøkene, for og lese dem igjen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

The Witching Hour fant jeg nylig i en eske med bøker jeg fikk av en amerikaner som skulle flytte... Den må jeg nok sjekke ut, har bare merket meg at de første par sidene skildret et nabolag jeg gjenkjente som sørstatene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsa